SRAL

Hallitusvaaliehdokas: 4. Tuomas Tauriala, OH3ERV

Hallitusvaaliehdokas Tuomas Tauriala, OH3ERV.
Tuomas Tauriala, OH3ERV.

Olen 33-vuotias järjestelmäasiantuntija Tampereelta. Olen ollut radioamatööri vuodesta 2014. Toimin kouluttajana Tampereen Radioamatöörit ry OH3NE:n radioamatöörikursseilla ja puuhastelen lisäksi aktiivisesti kerhon toistinasemien parissa. Olen OH3NE:n varapuheenjohtaja ja SRALin koulutustoimikunnan jäsen. Tämän lisäksi olen aktiivisesti mukana Fin-DMR-projektissa ja pyrin levittämään tietoutta ja osaamista DMR-digitaalipuhetekniikasta.

Radioamatööreillä on Suomessa paljon annettavaa viranomaisten suuntaan. Osaamme antaa tukea viestinvälityksessä sekä tarjota asiantuntija-apua teknisiin ratkaisuihin hyvinkin erilaisiin toimintaympäristöihin. Haluankin olla mukana edistämässä radioamatöörien ja viranomaisten yhteistyötä.

Nykyaikana jatkuva haaste on herättää nuorten kiinnostus harrastettamme kohtaan. Meidän on lähestyttävä nuoria kouluissa, varusmiespalveluksessa ja vapaa-ajalla yhdessä muun kolmannen sektorin kanssa: Voimme tarjota nuorelle tekemistä, tarkoitusta ja sosiaalisia linkkejä saman henkisiin ihmisiin.

Moni pitää liiton jäsenmaksua korkeana suhteessa palveluihin. Suurin osa jäsenmaksusta kuluu Radioamatööri-lehden painatukseen. Lehti tulisi nykyaikaistaa ja muuttaa kokonaan sähköiseksi, myös mobiililaitteilla helposti luettavaksi mediaksi. Liiton uusien verkkosivujen projekti tulee saattaa loppuun ja ulkoasua tulee selkiyttää nykyisestä. Lisäksi selvittäisin mahdollisuutta harrastajavakuutuksen järjestämiseen. Pyrkisin myös parantamaan neuvontapalveluita esim. antennien asentamiseen liittyvissä asioissa.

Olen osallistunut aktiivisesti oman kerhoni ja SRALin toimintaan siitä asti, kun sain luvan. Olen saanut paljon uusia ystäviä ja olen kiitollinen joka ikisestä. Haluan antaa tälle hienolle harrasteelle ja yhteisölle myös takaisin. Parhaiten siinä onnistun, jos saan luottamuksenne tehdä aktiivista työtä liiton hallituksessa ja toimikunnissa.

Hallitusvaalien pääsivulle